4026 Debrecen, Hunyadi utca 24.

Rólunk

RÓLUNK

Ebédelj finomat, érezd franciásan jól magad!

A finom ízeket érezni ajándék, ezeket megosztani másokkal öröm. Az élményekkel teli étkezés szándékával valósult meg Debrecen szívében a varázslatos hangulatú Paris Garden éttermünk.
A kellemesen letisztult és otthonos hangulatú éttermünkben egyszerre élheted meg az elegancia és fesztelen könnyedség érzését. Legyen szó egy meghitt vacsoráról, egy családi szülinapról vagy egy üzleti ebédről; minden esemény vagy találkozó számára tökéletes teret nyújt Debrecen belvárosának legújabb francia stílusú étterme, a csodás Paris Garden Restaurant.
Imádjuk a franciák étkezési kultúráját és a finom jó ételek elfogyasztásához köthető életérzést. Konyhánk ízvilágát a méltán híres francia gasztronómia ihlette, amelyet a bisztrós lazasággal, ám csúcséttermi szakmai tudással és modern technológiákkal teszünk könnyed, ám felejthetetlen élménnyé. Elhivatottan kreatív szakácsaink számára kiemelkedően fontos, hogy a friss és minőségi alapanyagokból finomat, egészségesen táplálót és egyben szemet gyönyörködtető ételeket készítsenek. A kifinomultan színes tálalásokkal vendégeink minden érzékszervét kényeztetjük.

Miért Minket Válassz?

Tőlünk friss és minőségi alapanyagokból készült ételkülönlegességre és vidám arcokra számíthatsz. Szeretjük a finom ízeket és nem félünk fűszereket sem használni.

Gyors kiszolgálás

Hisszük, hogy a gördülékeny és udvarias kiszolgálás alapvető feltételei a jó csapatmunka és a precíz előkészület.

Francia ételkülönlegességek

Rajongói vagyunk az egyedülálló francia gasztronómiának. Bízunk benne, hogy fogásaink téged is megfognak.

Finom ételek

Elhivatott szakácsaink művészetként tekintenek a főzésre. A receptek az egyik fő alapanyaga a szeretet.

Gyönyörű tálalás

Hedonistákként arra törekszünk, hogy a vendégeink a lehető legtöbb élvezetet és örömöt elérve étkezhessenek.

Egy debreceni étterem, Párizs hangulatával

Úgy gondoljuk, ha a francia konyha társul a magyar vendégszeretettel, akkor abból valami igazán kellemesen izgalmas dolog születik. Számunkra a Paris Garden Restaurant nem csupán egy vendéglátóhely, mert abban hiszünk, hogy ez a finom környezet tökéletes találkozóhely lehet bárki számára, ahol az étkezés közben különleges kapcsolatok, új ötletek vagy közösségi élmények születhetnek. Mind az étterem belső tereiben, mind pedig a kerthelyiségben jó lelazulni, jó megpihenni és feltöltődni. Számunkra is öröm érezni, hogy a vendégeink nálunk felszabadultan, otthonosan érzik magunkat. A Paris Gardennel egy olyan helyet szerettünk volna megteremteni, ahol a vendégeinknek átadhatjuk a gasztronómiai kényeztetés legelegánsabb formáját, ahová jó visszatérni, és újra meg újra megélni az örömteli déjà vu érzését.

Valami különlegesre vágyik?

Foglaljon hozzánk asztalt és kóstolja meg szakácsaink különleges fogásait!